tak to jsem na střední zažila taky, úplně jsem zbožňovala učitelku, klidně bych s ní byla "po škole", byla pro mě jako svatá, ale erotika ani náhodou, to ne.. Zkušenost s holkou nemám, když se mi nějaká líbí, tak obdivně, že je hezčí než já a kdybych si měla představit, že se s nějakou líbám, tak to špatné není, ale musela by být extra pěkná, to bych byla mnohem náročnější než u chlapa
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.