Kačenko, pokud jde o první část, kde mluvíš o Kompotu: fajn, tvoje zkušenost je dobrá a to se jistě počítá. Nikde jsi mi ale nevyvrátila, že se jedná o vysoce rizikovou aktivitu, a fakt, že to může dopadnout i dobře, na věci nic nemění. Pana Petrnouška znám (a osobně nekomentuji), kompot jsem mockrát hrál i organizoval, sexuální výchovu léta učil, tvůj názor akceptuji jako názor... Ale upřímně řečeno, čekal jsem od tebe (po tom dramatickém úvodu) nějaké nové argumenty nebo nový pohled na věc. To, cos napsala, už tu párkrát různí lidé tvrdili, a kartami to, obávám se, moc nezamíchá.
A k druhé části, kde obhajuješ výuku sexuální výchovy: pláčeš hezky, ale trochu na špatném hrobě. Nevšiml jsem si, že by tu někdo diskutoval o tom, JESTLI se mají děti dozvídat informace o sexu - technické i jiné. Debata se vedla o způsobu (kompot nebo nekompot
), přiměřeném věku (prvňáci nebo sedmáci nebo kdo) a prostředí (rodina nebo škola). A k této debatě jsi opět nic nového nedodala.
No, a ještě bych tě chtěl uklidnit: za neviňátka vás rozhodně žádný soudný dospělý nepovažuje...
P.S. Vynikající sloh, píšu 1!