u prvního ve sprše, když jsem přijela do porodnice a byla po příjmu. Po tom, co mi praskla, začaly okamžitě silné bolesti, myslela jsem, že se po... Dcera se narodila asi za 3 hodiny po tom. U druhého šlo o vyvolávaný porod, ale vodu jsem si nechala prasknout až na konci. CHtěla jsem radši delší, ale pohodovější průběh. Ke konci mi vodu píchli, protože kontrakce ubíraly na intenzitě. Po prasknutí vody začalo být husto a syn se narodil za 20 minut.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.