Ahoj,to jsem moc ráda že takový pocity nemám jenom já.Z mého okolí nikdo děti nechce.Bud stačí jedno nebo dvě a prý jsem divná.Tady je ale několik maminek a chtěli by taky další a já bych moc chtěla taky.Bohužel jsem rodila prvního syna v 31letech a druhýho v 35 letech.Na prvního syna jsme čekali 6let a oba máme po umělým oplodnění.Pro mě jsou velký dar,takže když mám myšlenky na třetí tak děkuju bohu že je mám.Bez synů si vůbec nedovedu představit co by bylo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.