Naskytla se mi možnost přivydělávat si na mateřské z domova. Syn má pevný režim a není na mě závislý. Dcerce budou dva měsíce a o režimu se zatím nedá mluvit. Je sice zlatá- spí, moc nepláče, ale přeci jen při ní nic "intelektuálního" neudělám, a já bych na tu práci potřebovala opravdu klid. Počítala jsem sice už dřív, že začnu při MD pracovat, ale nejdřív v půl roce dcerky. Peníze bychom samozřejmě potřebovali a nevím, jestli později ještě bude příležitost. S jak starýma dětma jste na mateřské začaly pracovat? Měly jste hlídání, nebo jste pracovaly po večerech? Jak jste to zvládaly?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.