| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

malá byla tak od měsíce velice neklidné plačtivé miminko, ve 4,5měsících sedělA a lezla, v 5,5 se postavila. všude lezla, na všechno a pod vším, nikoho neposlechla, pořád se vztekala, všechny okolo (ač ji ani okolo nidko) bouchala, když jí něco řekli, bála se příšerně cizích lidí, s nikým se nebavila, u ničeho nevydržela ani za asistence pět minut. Nezpívala, nepamatovala si básničky, nevydržela u knížky, od roku přes den nespala, ustavičně hrozný energie, když nešla spát v danou dobu večer, tak se tak vyšťavila, že ne že by odpadla, ale ještě další dvě hodiny řívala a byla protivná, furt na mě visela.
to vstávání jsem dle prvního syna (ač byl mnohem hodnější a klidnější) přisuzovala kojení, když jsem ji ve 23měsících přestala kojit vsávala stále stejně dál s tím rozdílem, že nic nechtěla, nechtěla jíst ani pít. V té době jsem ji přesunula do jejího pokojíčku se starším bráškou, ale musela jsem spát s ní,v noci mě křečovitě držela a nemohla jsem odejít, budila se i po hodině, a po půl roce se přidALy noční běsy, kdy nebylo možné ji uklidnit. Tv ji začala zajímat až ve 22 měsících, nevydržela ale u ní v klidu, minimálně klepala nohama a šila sebou.
Ustavičně byla náladová, roztěkaná, vydržela i dvě tři hodiny lítat na koloodrážedle, ujít 10km. Když byla nemocná stávala se envyšetřitelnou, měla panické ataky strachu.
Na tříleté jsem se zmínila dr, že mi hrozně špatně spí, že jsem myslela, že po odstavení se vyspíme,. v té době jsem byla těhu s naším třetím miminkem a páč jsem v noci s malou nespala a skoro celé dny prozvracela tak jsem byla fyzicky i psychicky totálně vyčerpaná.
Chodila po špičkách - prostě proběhla fázi vývoje tak rychle, že to neměla dostatečně dotrénované.
Následovalo kolečko, psycholog, neurolog, psychiatr.
Kde se diagnostikovalo ADHD s hyperaktivitou, s pravděpodobným rozvojem do budoucna. Chtěli kvůli spánkunám dát psychofarmaka, protože tím jak dcera nespala, tak byla nesoustředěná a protivná i přes den a nebylo možné ji cokoliv naučit.

já psychofarmaka nechtěla a po poradě s dětskou a tady holkama jsem zkusila homeo Sedalia pro uklidnění a k tomu dávám omega 3 MK od multitabsu pro podporu rozvoje mozku a sustředění, po sedmi měsících je dcerka jak vyměněná, lékařské prohlídky máme nově za sebou dvě v naprostém klidu, bez histerie a násilí, nespí sice celou noc (občas jo), ale spí velice slušně, vstává když je Ok tak 1x-3x. přes den je milá, poslušná, nevzteká se, komunikuje momentálně se všemi až je to na obtíž :D je to sluníčko, ráno usměvavá a naučila se spoustu věcí, takže krom toho, že i nadále má velké množství energie, které je potřeba vybít, je v pohodě srovnatelná s vrstevníky.

kdyby tě ještě něco zajímalo, tak řekni.
Sedalii jsme už zkoušeli vysadit, ale po cca třech dnech jak se homeo z těla vyplavilo se stav rapidně zase shoršil

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.