| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Teda myslela jsem, že kolektivní tresty vymizely po roce 1989 spolu s ostatními soudružskými metodami, ale syn mě dnes přesvědčil o opaku. Naštěstí jen jako pozorovatel. Šli se školkou na hřiště, ale jeden z chlapečků druhého pošťouchl do vozovky (kde mimochodem auta jezdí opravdu dvacítkou - a tak asi dvacet aut za den, ale to samozřejmě na věci tolik nemění.) Paní učitelka tedy celé třídě oznámila, že kvůli tomuhle "šťouchači" (ona řekla jméno), půjde celá třída místo na hřiště za trest do lesa. (Taky Vám připadá, že jít do lesa není zase tak špatné??;-)
Nejsem naštěstí matka toho kluka, ale štve mě to z principu: místo toho, aby dětem vysvětlila, jak je nebezpečné se srážet pod auta, je trestá - a za to, co provede jeden, trestá všechny (zřejmě proto, aby mu kolektiv dal najevo své pohoršení~a~
Je jasný, že když to dětem takhle podá, budou na šťouchače naštvaný - a kdo ví, jak dlouho se to s ním potáhne, chudák kluk~:(

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.