| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak u nás se taky přibírá - aktuální váha z dnešního UTZ je 1570 g, no a já mám 11,5 kilíček navrchu už. Příští týden jdu na ultrazvuk znovu, nádherně jsme sice viděli srdíčko, ale asi tam pindě mělo nějak blbě strčenou ručičku a dr. se nezdálo bříško, jestli prý tam nemůže mít kýlu. Takže se chce za pár dní radši podívat znovu. To jsem teda netušila, že může mít mimi kýlu už v děloze. Snad to fakt byla ta končetina.
Jinak jsem dnes ukončila PN a od zítřka nastupuju na MD. Dopoledne jdu do práce se na ně ještě jednou podívat a pak nazdar. Volala mi moje nástupkyně, že se šéfík ptal, kdy se tam ještě ukážu, že prý se se mnou chce rozloučit, tak aby pro něj měla připravenou kytku. Fíha, ten na mě ale myslí ~y~ . No, spíš se asi raduje, že už mě s těma mýma věčnýma OČR bude mít oficiálně z krku.
Honzík ve škole OK, minulý týden jsem ho nechala út-pá doma kvůli nachlazení. Akorát byl rodičák, ani mi učitelka nedala pro něj žádný úkoly, že prý je šikovnej a stihne si to doplnit v pohodě. Ani tenhle týden zatím nic doma nedodělával, asi to stíhá ve škole i dohnat. Tím líp, o starost míň. Jen aby mu to vydrželo. S Tomem to bude za rok a půl horší, to je těžkej mimoň.
Chodíme teď na logopedii, včera jsme byli po měsíci na druhý kontrole, kupodivu ho dr. pochválila. Do školky už asi do jara nepůjde, je to na prd. V září jsem ho měla 2 týdny doma, po Sv.Václavovi tam šel na ty 3 dny a zase totálně zahleněnej. Vyzvedávala tam akorát ženská holčičku a komentovala, jak se jí ta rýma zhoršila a že to musí přes víkend vyléčit. No to je mi platný, když to od ní nebo někoho podobně Tom chytil, že. To by mi hráblo. Původně jsem myslela, že ještě v říjnu bude chodit a nechám si ho doma od listopadu, ale takhle to nejde a balím to hned. Beztak už se mi tam i blbě chodí, je sice 10 - 15 min cesty, ale půlka do kopce a mě řeže břicho (ráno to jde, pak jsem ale chodila nakoupit a po obědě zpátky pro Toma a to už jsem to moc nedávala).
Zatím mám nachystáno tak půlku věcí, co jsem chtěla mít připravený, měla bych popojet, ať mě nic nezaskočí. Přece jen, člověk nikdy neví, kdy to přijde a já začínám chvílema panikařit. Jojo, už se to blíží a mně začíná hrabat ~;)
Tak si ještě říkám, že bych rovnou asi měla začít nakupovat Vánoce, ať nemusím po porodu se tím zabývat. A ještě Honzíkovi k narozkám. Máte už někdo něco? Já se musím pochlubit, že první dárek už mám, stolní hru Cars pro Toma.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.