| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

S tema flekama se mi stalo neco podobnyho, ale az doma, vyrazka, svedeni atp. U mne lapani probihalo tak, ze se slecna tvarila, ze dela nejaky pruzkum, ktera vune vam voni lepe, neco jako dotaznik, kdyz jsem rekla, ze tahle mi voni lip nez ta prvni, tak ze jsem ji vyhrala a ze k tomu jeste jednu, panskou, kdyz jsem si rikala, jaky mam stesti, tak dodala, ze jsem je vyhrala za zavadeci cenu asi 500KC. Musim rict, ze bych ji je nevzala ani za 5 korun, protoze me lapala puvodne na radoby dotaznik s psychologickym twistem, ze kdyz se vam tahle tedy libi, tak jste ji vyhrala. Vyrazku jsem dostala az doma.... Ale naprdla me strasne!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.