| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No a já tady žádného terapeuta nemám, takže je asi zbytečné to doma zkoušet, když nevím jak.. Snad ti to pomůže. Já nevím, co bych ještě zkusila, nechce se mi jenom tak do konce roku sedět a čekat, jestli náhodou.. a už vůbec se mi nechce do CAR. Děsím se konce roku, kdy chodíme celému širokému příbuzenstvu přát k Vánocům a novému roku a jak se budou všichni ptát, jestli teda "už", protože se ptali už loni. Jsem z toho špatná už teď a nejradši bych je všechny poslala do prdele, stejně jako tu ohromnou příbuznou, která se celá třese, až mi oznámí, že je zase těhotná (neví, že už to vím). Dnes jsem nasraná celý den. Byla bych radši, kdyby už přijela, ať to mám za sebou.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.