Moje máma taky zachraňovala své mladší sestry od dluhů. Zatím to má za 800 tisíc/10let. Jejich děti od nich zdrhají, jakmile udeří 18.narozeniny. Pořád se snaží udržovat se sestrami kontakt (ony ale nezavolají ani na Vánoce). O poslední návštěvě vím jen málo. Začala vyprávět a pak utíkala na záchod...zvracet (nakonec jsem ji musela doprovodit domů). Nenechej to dojít tak daleko, prosím. Moje máma se tím strašně ničí a ač jí v tom bráníme, pořád trvá na své staré rodině, která stojí za starou belu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.