Jé, ten roste a je krásňoučkej!!! Já už chci taky
Na kontrolním utz jsem byla dnes, kýla to nebyla, asi teda fakt ta ručička se tam připletla. Radši mě i prohlédl, jak mě bolí břicho (mám někdy pocit, že mi až vypadne stydká kost, jindy mě to zase v briše řeže, obojí x-krát každý den), ale čípek je OK, tak jsem klidnější. CS 2 stejně jako před týdnem.
Škola - hele, on Honzík taky není žádnej všeuměl, píše jako prase, řekla bych. Předevčírem zapomněl udělat úkol z matiky, tak to doháněl o přestávce před hodinou. Jasněže jak chvátal, aby to stihl, nasekal tam několik chyb. Naštěstí to zrovna učitelka nevybírala na kontrolu a já ty chyby doma našla. Zatím je tak poctivej, že mi to řekl, jinak bych ty příklady nekontrolovala. Honzík s Míšou byli od prťat takový podobný povahy, viď? On je H. sice celkem rozumnej a zodpovědnej, ale na druhou stranu se dovede chovat, že bych mu palici urazila, jak se naštvu. Normálně mi odsekává, vykřikuje na mě, kliďánko mi místo odpovědi zasyčí a ofrňuje se. To pak soptím a ječím tu na něj jak hysterka, ještě že nebydlíme v paneláku, to by se sousedi poměli.
No a Tom má to období vzdoru asi až teprve poslední měsíce (i když docela mírnej průběh, porovnám-li s Honzíkem kolem těch cca 3 let). Ale on je celkově trošku jinde.
Jména, holčičí má Honza vybraný už od Honzíka, a to Kateřinu (mně se líbí Ema, ale nechala jsem se ukecat, Káťa není ošlivý jméno). A klučičí ještě nevím, nechce se mi vůbec ten kalednář otevírat, abych toho chlapečka nepřivolala
Možná Daniel, to by se mi líbilo. Když jsem čekala Toma, chtěla jsem Jiříka, ale zavrhla jsem to kvůli svátku a narozeninám (bylo by to o 2 dny). Jinak klasika - Lukáš, Míša, bohužel Filip ani Petr nám nepasujou k příjmení, škoda. Nejvíc se mi asi líbí ten Dáda, ale nevím, co na to Honza
Vyklízela jsem dnes kuchyň (volně ložený krámy z polic, skříní, počítačovýho stolu), zítra se vrháme do malování. Hurá, bude konečně domalovanej celej byt. Ha, tím pádem mi budou zbývat jen okna a vánoční úklid bude hotovej! Tak to možná zvládnu upéct i nějaký to cukroví, ač jsem lemra líná a fakt se mi do toho nechce a určitě ani později chtít nebude.