A holky, já jsem také zkusila před tím, než jsme šli k zápisu... I když jsem byla vnitřně přesvědčena, tak jsem to chtěla zjistit, co a jak
Tak jsem ve čtyřech letech staršího syna vytáhla psací písmena a po pár dnech je tedy zase zastrčila, ale jiné věci jsme hezky zkoušli. Hlavně jsem chtěla navyknout na nějaký systém studia a soustředění atd. A mladší pětiletý se také vlastně učí s námi, takže vnímám co a jak. Je to krásné číst si, kolik lidí o tom uvažuje a hodlá do toho jít - že Helčo a spol
- a uvědomit si, že já už v tom jsem a jsem tak ráda, že jsme se do toho pustili. Pamatuji si jak dnes, jak jsem seděla a přemýšlela, máme se přihlásit do vesnické školy, nebo do Vraného, do vesnické naší nebo do Vraného, do vesnícké.... A pak jsem se modlila, páč jsem netušila co a jak - takovédle krásné diskutování jsem nikde neměla šanci číst:-( Naštěstí do vesnické mne nechtěli, dveře zavřené a já děkovala za to Bohu a šla do Vraného.... To samé jsem řešila, jaké psychologa, přesně jak vy dnes... Za pár dní na to budete hledět zpětně