| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No hlavně to švagrové takto nepodávej. Určitě má svých problémů dost, možná by taky chtěla mít rodinu a prostě jí to nevychází a stresovat ji tím, že svým rozchodem způsobila nějaké nesrovnalosti cizímu děcku... být na jejím místě, tak mě to celkem vytočí. Naprosto mě takto vytáčí bezohlednost mých příbuzných, kteří si pořád stěžují, že k nim málo jezdíme a že jejich děti se na nás těší a pak jsou smutné - co je mi do cizích děcek, když nemůžu mít vlastní? Marně se snažím otěhotnět a v rámci možností minimalizuju návštěvy v rodinách, kde mají děti a když mi někdo předhazuje takovouto hovadinu, že bych ještě snad měla brát ohledy na jejich děcka, tak to bych ho nejradši poslala někam. Podotýkám, že všichni ví, že se snažíme a nedaří se nám.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.