Ano od maturity mám 4 měsíce a práci ne a ne najít. Vím, že mi řeknete že 4 měsíce nejsou moc ale mě to k duševnímu rozkladu stačí. Jsem vyučená prodavačka s dvouletou nástavbou. Nemohu najít ani práci prodavačky zítra se jdu zeptat do Penny na práci pokladní ale už začínám mít plné zuby toho jak si nic nemohu najít a nemám ani korunu. Na nástavbě jsem dřela abych jí vůbec udělala, ne že bych se flákala ale prostě učení bylo nad mé síly. Takže jsem byla blbá a jasně že mě na vysokou nevzali. No a ted hledám práci žebrám i o místo uklízečky a nemohu najít nic ani na pokladní mě nechtějí. I ta učitelka co jsem na ní posledně nadávala je schopnější aspon nějakou práci má. Kamarád mího bratra sotva prolez učnák a ted má práci s 20K nástupního. Já se dřela na střední jak mezek, všichni mi říkali jak se střední seženu lepší práci a místo toho ted nemám nic. Jsem opravdu jen socka.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.