Já teda i jako prvorodička chtěla co nejdřív domů... Bylo to tam na mě moc stresující, chtěla jsem být už s manželem a halvně ve své posteli. Vadilo mi být pořád v noční košili a bylo mi tam moc teplo a v noci jsem se absolutně nevyspala..Takže doma mi bylo líp..ano bála jsem se, že nebudu mít ten dozor a podobně, ale věřila jsem,ž e všechno zvládnu a taky jo.. s druhým už to bylo lepší, ale špatně se mi v nemocnici spalo a co jsme přišli domů, tak i ten stres opadnul a bylo fajn...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.