Pod to se mohu podepsat. Ještě bych dodala, že doma nemám postel metr vysoko, takže doma méně bolelo vylézání a slézání - po tom, jak mi při porodu v porodnici zrasili genitálie. Taky jsem nemusela slézat a vylézat tak často, jelikož 1) tatínek byl k ruce a 2) nikdo mě nenutil mimi před a po kojení vážit. Nechodila žádná vizita, která by mě nutila veřejně vystavovat své genitálie nebo budit a svlékat sotva uspané miminko. Nikdo mi nekladl ponižující otázky na mé vzdělání a nezpochybňoval mé mateřské schopnosti jen kvůli tomu, že se mé dítě odmítá krmit podle jakýchsi polotajných tabulek. A doma jsem neměla pocit "buďte ráda, že jsme vás sem vůbec přijali".
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.