Protože doma je doma. Protože doma mi nikdo necpe teploměr v naprosto nelidskou hodinu, kdy mi ještě v žilách nekoluje krev a teploměr proto ukazuje nesmyslné hodnoty. Protože doma mi nikdo nemáchá kolem postýlky s mimčem hadrem páchnoucím dezinfekcí. Protože doma je míň bacilů. Protože doma můžu jíst, co chci a kdy chci. Protože doma s mým dítětem nikdo nezachází jak řezník s kusem hovězího. Protože doma můžou miminko oňuchávat starší sourozenci. Protože nakojit a uspat novorozence, nechat ho pod dohledem rodiny a vyjít s košem a srpem do slunečného podvečera na trávu stejně jako každý jiný den, je tak úžasně normální.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.