| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak jsem vzala v pátek dcerku na Shreka. Vůbec jsem nevěděla o čem ten poslední díl, ale dcerka má Shreka ráda a já ji chtěla v naší škaredé situaci potěšit.
Jenže Shrek si chtěl užívat jako za mlada, nechtěl manželku ani děti. Och jak se podobal manželovi, ten teď kolem sebe také kope, zraňuje jako malé dítě, kterému vezmou oblíbenou hračku (nebo mu alespoň tím hrozí). První, co bylo cca 5 minut po začátku filmu, dcertka se ke mně otočila a řekla mi jak jí to někoho připomíná.
Film dopadl dobře, pohádka, Shrek se vzpamatoval, vzal rozum do hrsti a uvědomil si priority, ne tak náš živitel.
Mám za sebou víkend plný urážek, mnohkrát jsem již byla K.... neschopná, která nemá ani práci, mě nikdo ani živit nebude a tak všelijak podobně. Před chvílou se tu drahocený manžel objevil na obědě a opět začal svůj výlev ponižování. Nechce chápat a ani to snad neumí. Do kina s námi nemohl, dcerce balamutil, že ho pan zaměstnavatel nepustil a to podotýkám, že byl pátek večer po 17 hod. Lži a lži spolu s naprostým nezájmem.( no možná s tím kinem měl vyjímečně pravdu, páč, když půjde za svým zaměstnavatelem, že potřebuje něco zařídit pro dcerku, že s ní potřebuje někam jít, ten ho nepustí, ale když by potřeboval uvolnit do hospody, tak tam ho ten v.l ještě pošle.~a~)
Sorry, potřebovala jsem si v tom stresu ulevit.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.