| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Veveru, no, ja bych se asi snazila toho vyuzit a zkusit mu pomoct, treba to je jen prvni zoufaly krok a pokus o "normalni" zivot, treba nevi, jak na to, nerikej mi, ze v petatriceti neresi, ze nema holku (kluka) nebo tak... urcite ho to trapi, uz ale asi zanevrel a uzavrel se tedy pred svetem, urcite je mu to blby, jak na nej kouka okoli (ze nema holku, rodinu atd.), nebo ne? Nevim... nemyslim si, ze ho sexualita nezajima (nejde samozrejme jen o sex jako takovej), neni to spis uz jen takova obrana? Ve smyslu "ja si stejne holku nenajdu, neumim to, stydim se, jsem stary panic a kazda by se mi smala" ci co ja vim, tak se radsi pred tim svetem uzavre do toho sveho sveta?
Zkratka, asi bych tehle jeho akce zkusila vyuzit a zkusila mu nenapadne pomoct ho postrcit k "normalnimu" svetu. Dle tveho popisu to na me pusobi, ze je to hodny, jen velmi introvertni a tedy asi i nesmely clovek.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.