No já Ti náhodou velmi dobře rozumím. Možná máš strach i o dítě švagrové. Naše exka taky hledá už několik let toho "pravého". Přiznám se, že už se mi jména pletou, všechno se mi plete. Takže o Honzovi mluvím jako o Láďovi. Apod. Já to nevyřeším. Je to věc exky, ale pokud si tady někdo myslí, že takové chování má kladný vliv na vývoj dítěte, tak nemá. Doporučuji odbornou literaturu. Navíc upřímně, nemyslím si, že dítě se má hned seznamovat s letmou známostí své maminky...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.