| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Pan Dolejš jde k ústavnímu soudu

Klenofejn, jestli jsem te spatne pochopila, tak se omlouvam. Hlavne me vyprovokovalo to "paní D. je podle mnohých nedotknutelná". Ja mam bohuzel dojem, ze ty "obludne" prispevky tady prevazuji. A mne opravdu pripada, ze kazdy normalni clovek (a mama) musi Danielu pochopit.
A pak mi prislo, ze tak trochu diskutujes o tom, jestli ma Lukasek vubec pravo na zivot. Tonia napsala: "Na urovni prvniho mesice neznamena mrtvy, ale i clanek sam rika, ze se nejedna o zivot ale o zakladni zivotni funkce....Mesicni miminko nepotrebuje sondu, nepotrebuje mamku/kulturistku, aby ho zvedla..." a ty jsi dodala "/ Taky není slepé a hluché, nemá bolesti atd., atd.../" a mne pripada trochu nemistne, aby lekar (navic pracujici na ARO) takhle uvazoval.
Opravdu jsem se te nechtela dotknout, ani se hadat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.