Moniko, já nevím, tu spojitost s moučnivkou jsem nikdy neslyšla. Já mám obě dcery s citlivou pokožkou, takže často vadily pleny(určité značky) a nebo špatně zvolený krém pod pleny... postupně jsem se dopracovala k tomu, že jsem pod plenu nedávala nic a když pokožka začala reagovat mázla jsem Imazol na suchou kůži a bylo dobře. Dodnes mám Imazol doma, když je potřeba. Ubrousky jsou parfémované, takže citlivější kůži fakt můžou vadit. Já jsem používala na cesty Huggies ty bez parfemace a alkoholu a ty mi holky snášely dobře. Ten Imazol opravdu zkus, podle mě je to úžasná mast na opruzeniny!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.