Jsem ve třetím měsíci a čekám druhé děťátko (až se malé narodí, starší budou dva roky), začínám se pomalu děsit porodu a bojím se, že si snad ani těhotenství neužiju. V porodnici jsem strávila tři dny v bolestech po pěti minutách, celou dobu jsem nemohla ani spát, neotvírala jsem se a byla šíleně vyčerpaná. Nakonec mi píchli třetí den provokačky a porodila jsem normálně, ale jestli to má být úplně stejné tak už teď začínám šílet. Plno lidí říká, že druhý porod je rychlejší - lepší - snažší. Jak jste na tom byly vy?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.