| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Můj manžel o víkendu rád a velmi dobře vaří, vždy si pochutnáme. Má to ale jeden háček. Udělá u toho šílený nepořádek. Zásadně nedává použité nádobí hned do myčky, takže se to kupí ve dřezu a kolem. Kromě toho během vaření totálně zapatlá i sporák, ale nejen ten, když něco smaží, prská to i kolem, vč. na podlahu. Máme plovoučku a ta mastnota se během chvilky roznese po celém domě. Takže sice mám oběd bez práce, ale přibude mi uklízení, protože je potřeba všechno setřít. Samozřejmě že nadávám, ale když něco řeknu, manžel je ukřivděný a akorát se pohádáme. Máte to taky někdo podobně? Jak na něj? .... napadlo mě koupit extra kobereček pro jeho vaření a dávat ho před sporák, ostatní musím buď zkousnout a nebo vařit sama.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.