Takže opravdu nejde o věnování se synovi, ale čas na sebe. Rozumím, taky jsem to obřečela, když jsem ho přestala mít. (u třetího dítěte ho mám naopak fůru, i když nespí, protože se zabaví buď se sestrami nebo sama). Takže co odpočívat, juknout na PC, něco uvařit, když je dcera vzhůru? Kde je problém tady? Je jí skoro dva a půl, mám stejně starou a dělám si doma víceméně co chci nezávisle na ní.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.