| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Petulko, řeknu ti větu,co mi řekla psychiatrička,když jsem po porodu brečela,že nechci svoje dítě (na poslední chvíli se objevila vrozená vývojová vada-velké riziko postižení), že ho chci dát do ústavu, na druhou stranu to asi nedokážu...

Ona řekla: "VE VAŠÍ SITUACI NEEXISTUJE SPRÁVNÉ ŘEŠENÍ.VŠECHNA ŘEŠENÍ BUDOU ŠPATNÁ, TAK SE ROZHODNĚTE PODLE TOHO,CO CÍTÍTE."

Měla pravdu: Kdybych dala dítě do ústavu, měla bych šanci na normální život,ale to dítě moc ne.Když jsem si ho vzala,riskuju konec všeho,za co jsem kdy bojovala (moje práce, moje vzdělání)a taky riskuju,že svůj život promrhám a obětuju.Ale prostě jsem si vybrala to druhé...

Ty to máš podobně.Když si dítě necháš,riskuješ velké komplikace v životě,na druhou stranu nemusí to tak být.Když si ho nenecháš, nedáš mu šanci,ale třeba jí tím dáš sobě.

PROSTĚ ROZHODNI SE PODLE TOHO CO CÍTÍŠ TY A NA RADY OSTATNÍCH TADY NA RODINĚ,NEBO U TEBE DOMA KAŠLI.A NESTRESUJ SE TÍM,ŽE MŮŽEŠ VYBRAT ŠPATNĚ.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.