| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

náš druhý syn se narodil s VVV, na první pohled nic tak strašnýho, jen je mu už 7 a půl a pořád to není úplně ok, ale je to vlastně "jen" ortopedická záležitost. Tvrdili mi, že další dítě může být absolutně v pořádku, jneže znám statistiky, malý to zdědil po mně. Nemám odvahu dobrovolně si pořídit postižené dítě, navíc těžce postižené, i když ne mentálně. Ale když jsem to nevěděla, tak jsem to zvládla, všechny ty problémy jsou už pryč, jenže to je vyléčitelná záležitost, syn bude samostatný.
Byla jsem na plodovce, dvakrát, hrozil DS, u obou kluků, nevím, jak bych to řešila, kdyby vyšla špatně genetika, už kopali, bylo to za polovinou těhotenství, vlastně jen o měsíc starší plody se zachraňují a já bych měla ten svůj odepsat. Nevím, co bych udělala, ale rozhodně bych se rozhodovala sama, s manželem, ale okamžitá odmítavá reakce maminky mi vadila i v situaci, kdy jsem čekala na výsledky a ona měl jasno - když to špatně vyjde, tak to dáš pryč. Tím spíš jsem byla přesvědčená, že bych "to" pryč nedala - poslechnout někoho, kdo takto tvrddě přikáže není dobře

proto jsme už o třetím dítěti vůbec neuvažovbali přirozenou cetou a máme sice tři děti, ale nejmladší je dítětem někoho jiného, někoho, komu bylo 23 a stejně ta dotyčná nebyla schopná se o dítě postarat. Proto si myslím, že věk až tak podstatný není.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.