Cammelie, to je zajímavé, manžel touží po samotě u lesa se zvířaty a suchým záchodem a realita by byla vzhledem k jeho zaměstnání: tebe šoupne do domku na samotu a sám zůstane přes týden v bytě Praze a v sobotu a neděli by tě přijel zkontrolovat zdali jsi poskala trávu, naštípala dříví, vyvezla suchý záchod atd? A v pondělí by zase odfrčel do civilizace? No to jsem se tak dlouho nezasmála jak muž zrealizuje své touhy a plány na manželce!!! No tak urči přesná pravidla: Budu v žít v přírodě tolik dnů, kolik jich tam budeš ty. Jsi přes týden v Praze? Já taky. Pak můžeme spolu odjet na venkov. A basta. Ono po něčem toužit a realizace snů je něco úplně jiného. No ale odstěhovat manželku daleko na venkov a sám žít v Praze (já vím že kvůli zaměstnání) aby splnil své sny, no teda promiň?? To to má tvůj manžel v hlavě nějaké přehozené.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.