tak moje babicka mela prvni dite za valky v 35, moji mamu pak v 36....babicka byla jeste prababicka, umrela skoro v 90 letech.....a teda...ja sama porodila druhe ve 42 a kdyz jsem byla tehotna, potkala jsem jednu znamou pani, duchodkyni...a ta mi rekla, ze je to krasne, ze ji maminka mela v 41.....no a kdyz jsem se zeptala, jestli ji zvaldla vychovat, tak se smala....zvladla a zvladla byt jeste praprababickou, umrela 3 mesice pred 100 narozeninama.....
nevim, ale ja osobne jsem stastna, pohodarka, nenervuju se /takova uz ta babickovska trpelivost
/, nikde zadny problem, vsechno zvladam...byt o 5 let mladsi, poridim holkam /jedne je 24, druhe 4/ jeste dalsiho sourozence.....
driv se rodilo do prechodu. Ted je to jeste o tom, ze zena ve 40ceti nevypada jak sedovlasa babicka, ale zrala zena. Doba je jina, a zeny starnou jinak a pozdeji /me vsichni hadaji o 10 min/. Nekde jsem cetla, ze vek prvorodicek v mnichove ve 37 let.....
jo a co je teda uzasne, ty prtata nejak nalevaji do zil mladi...on pri nich ani neni cas starnout