Jsem asi blbá a naivní, ale jsem ráda, že první pohlavní styk jsem měla s klukem, do kterého jsem byla šíleně zamilovaná a on do mě a chodili jsme delší dobu spolu. A i další sex jsem měla výhradně s kluky a chlapy, se kterými jsem už nějakou dobu chodila. Nikdy jsem neměla náhodný sex pro sex. A to to mám dost ráda a iniciátorem sexu s manželem jsem většinou já. Prostě mi přijde normální, že v těle mám duši a něco musím k sex. partnerovi cítit, jinak mě nevzrušuje.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.