Zkus to s mamkou ještě pořádně probrat. mam taky 16ti letou holčinu a vylítla bych stejně jako tvoje máma. po čase se prvotní šok zklidní a mamka bude reagovat bez emocí.
težko takhle na dálku radit, záleží skutečně nejvíc na tobě, jak moc sis jistá že péči o malého tvorečka zvládneš. jestli zvládneš společný život s budoucím taťkou......
já sama jsem otěhotněla v 19ti, taky brzo, i když no tolik. vzali jsme se a žijem spolu do teď - a právě proto je mi jasné jak velká dávka štěstí v tom hrála roli. riziko toho že s partnerem nevydržíš je obrovské. takže skutečně záleží jen na tom jak moc chceš být právě teď matkou??
možná být tebou kouknu na "manželské etudy" od heleny třeštíkové. tam je holek které otěhotněly brzy spousta - no a je tam i to jak to dopadlo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.