mám plánovaně 5 dětí (ještě jedno plánuji do roka), a chtěla jsem jich více, ale až po třetím...
A mám manžela normálně vydělávajícího, já na rodičáku už 8 rok - ale nějak ty soc. dávky nejdou dohromady (do letoška jsme měli "pouze" přídavek na děti", od letoška i s tím máme konec (přesáhli jsme strop o 400 Kč).
Zdravím ostatní vícečetné rodiny
V
PS: děti učit na lyžích nebudu, protože to sama neumím. Na hory jezdíme v létě chodit....(a musí dítko umět na lyžích??) Do kroužků chodí každý tam, kam chce. A auto nemáme (vyhlížím 9m minibus)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.