Sylvaino, já jsem městský typ, ale spíš z toho titulu, že nerada pracuju na zahradě, péče o rostlinstvo mi nic neříká, a je mi nejlíp u sporáku. Jinak jsem ráda sama, davy lidí nesnáším, shopovat po obchodních centrech nechodím, do kaváren ani omylem, MC mě nelákají, kamarádky nemám (jen dvě v jiných městech a s těmi si Skypuju). Ale i tak se považuji za městský typ, není mi prostě příjemné strávit celý den na zahradě. Ale možná je to věc zvyku.
Jsem posledních 8 let permanentně těhotná nebo kojící, a stal se ze mě fyzicky málo zdatný a líný člověk, takže kdybych mohla sedět na zahradě k v křesle a hlídat děti, bylo by to OK. Do lesa s nimi chodím ráda, njeraději do míst, kde jsme sami, ale třeba při pouštění draků mě po chvíli bolí kolena a záda, a chtěla bych si sednout.
Jsem městský člověk samotář
Z Prahy se mi nechce, ale na druhou stranu představa té zahrady, čistotoy kolem, klidu a bezpečí venku pro děti je pro mě hrozně lákavá, přece jen budou ještě hodně dlouho malé, a jsou pro mě teď hlavní náplní mého života (malinko pracuju, ale to se dá z domu).