Camelie, neboj se, tak hrozne to zase neni. Taky jsem byla mestsky clovek. Zila jsem v Brne a potom v Zürichu. Pred trema lety jsme se prestehovali do jedne male vesnicky asi 20 km od Luzernu. Jo, mocuvku mame 2x-3x do roka. Ale jinak je to super, nemusim se bat o deti, ve meste jsem za 20 minut, nakupovani mam od nas 8 km. Deti budou jednou chodit do smisene skoly. Vsichni se u nas znaji a pohlidaji dum i deti, kdyz je treba. Zachod mame normalni. Ono to nemusi byt obrat o 180 stupnu, muze to byt i neco mezi tim a to je alespon pro me fajn.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.