| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj Hanyzka, fakt si myslim, ze keby mala vacsina muzov robit len polovicu toho, co zena na materskej, boli by muzi uz davno vyhynuty druh. Sme fakt trochu otrokyne svojej rodiny a sme take prisposobive, ze si dokonca vsugerovavame, ze z toho mame radost a sme na to hrde! Niekedy to fakt potesi, ked ta rodina pochvali, ako si dobre navarila, ale myslim, ze takisto by ma potesilo, keby mi navaril manzel. Svokry a matky vyrastajuce este v tom takom, ze "zena ma byt predovsetkym dobra hospodyne" na nas maju velky vplyv. Najprv som sa aj ja do toho snazila vtesnat, ale ked som si v konecnom dosledku uvedomila, co vlastne mala napr. moja mama, alebo svokra zo zivota, tak si hovorim, ze tak toto teda nie. Nehovoriac o ich zdravi a o tom, ako vyzeraju (moja mama teda vyzera celkom dobre na to, ze ma 65 r., ale svokra je tucna a so zvraskavenou strhanou tvarou, v 50 by fakt na tom mohla byt zdravotne aj vzhladovo lepsie)
A este k tomu manzelovi pri malej v noci. Tiez som najprv zastavala teoriu ako v tom seriali zo 60-70-tych rokov "Takova normalni rodinka", ze muza radsej nepripustat k cinnostiam, ktore mu nejdu a vzdat to (co Cupak vyuzival k tomu, aby si mohol furt citat na gauci). Ale teraz si hovorim, ze tazko som si aj ja zvykala na nove cinnosti okolo maleho a tiez som bola prve mesiace priserne unavena a mala som to vzdat? Preco by som ja mala chodit zelena a fakt na smrt unavena (maly mi az do teraz spava velmi zle, ale prve 2 mesiace po narodeni spaval fakt len par hodin denne a aj to s prestavkami a manzel mi pri nom nepomohol vobec "ved ja idem zajtra do roboty"). Som sice na materskej, ale to neznamena, ze nepotrebujem spanok. Teraz chceme druhe a vydupala som si, ze v noci bude vstavat aj on (aspon ze pripustil tu myslienku, ako to dopadne v praxi, to uz neviem)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.