Ahoj, římský hrnec mám, často v něm dělám drůbež a ryby, je to vynikající, vůbec nepodlévám a nemastím, ono to pustí dost samo. Výborná je tam i rýže, dělám dohromady se zeleninou a kuřetem a nemá chybu Namáčím tak na 20-30 min a meju horkou vodou. Saponáty by se používat neměly a do myčky taky ne.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.