Raduno, pri jakem "muceni"? Ja jsem popisovala jak porod vnimam ja: pro mne prirozeny porod vubec nepripomina muceni. Ja mam spise velke zabrany proti porodu medicinskym (diky zkusenosti).
Ja nejak nezadam aby "spolecnost placala po zadech" nejake skupine zen ci rodicek. Uplne by stacilo, aby veskere volby byly dustojnym zpusobem dostupne a maximalne zabezpecne. Je to volba zeny dle zakonu, a melo by to byt i v praxi.
Ja jsem reagovala na tvoje pojeti co je "normalni", teda ze je normalni pro lidi vyhybat se bolesti, coz si nemyslim, a napsala jsem proc. Svuj zpusob porodu opravdu zadnem zpusobem nevnucuji a uz vubec ne jako jedine "normalni".
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.