S indukcí mě strašili u obou těhotenství. Mám později ovulaci, čímž se posunul i termín porodu, sice jsem věděla přesné datum početí a tím jsem si vypočítala termín porodu, jenže mě nikdo nebral vážně. Nakonec jsem tedy obě děti "přenášela" skoro týden a obě se narodily přesně na můj termín, naštěstí těsně před tím, než došlo na indukci. Pokud bych měla mít 3. dítě, vyvolávání bych rovnou dopředu odmítla.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.