Sorry ale od toho bodový systém je. kde se teda berou ti piráti silnic když už tady je x té téma o tom jak nikdo nic neudělal, ale dostal body, přijde o řidičák a přitom je úplný neviňátko. Jo když někdo někde srazí dítě tak tu taky každej druhej žvaní jakej je bordel na silnicích jak řidiči se chovají jako prasata, ale přitom když má někdo dostat zasloužený trest jen se kroutí jak se z průseru dostat. Jo taky se mi stalo že jsem vjela do protisměru hold jsem si nevšimla značky a policisté mě chytli - ani byy mě nenapadlo to okecávat a vymlouvat se za blbost se platí, jinak se snažím jezdit tak abych dodržovala předpisy apod. Snad není takový problém když mám telefon buď zastavit, nebo počkat až bude vhodné místo k zastavení a telefonovat až tam
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.