| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No já tě chápu, manžel by mě na tvém místě vytočil na nejvyšší míru. protože kdyby si to býval aspoň hlídal tak si mohl nechat umazat pár bodů, lidi, co se živí ježděním, to dělají často. ale zpravidla to potřebují kvůli rychlé jízdě, protože když člověk chvátá, tak jsou místa, kde se dá jezdit rychleji, v obci to moc nejde většinou, kvůli tomu, jaký je tam provoz, ale kdo na dálnici jezdí 130? tak max. půlka lidí a popravdě je to jedno. samosebou že můžeš mít smůlu a policajti tě lapnou někde na rovné silnici v noci, žádný provoz, všude je pořádně vidět a dostaneš pokutu žes jela 65 km/h. ale i tak je to oprávněné, já jen, že lidi, co se živí řidičákem obvykle jezdí rychle, ale na ty ostatní věci si dávají sakra pozor, protože je to velmi nebezpečné jet na červenou, třeba i to telefonování v autě a za nezapnuté pásy jsou zbytečně vyhozené peníze. chápu, že chvátat je občas potřeba a i se to někde někdy dá, ale to ostatní jsou vyhozené body z okna. měl si dávat pozor. manžela mi líto ani trochu není, tebe ano, když očekáváš, že se o vás postará a on přijde jednou z práce s tím že ,, lásko, tak už nemám řidičák, víš nasbíral jsem všechny body". nevím, co bych dělala. škoda, že nemáš řidičák ty, mohla bys jezdit místo něj.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.