Danielo...kdyz ma dite slabou imuitu, nenadelas nic...moje starsi...v pretopenem panelaku jsme nebydleli, saunovani u nas probihalo, sport, prochazky, no proste VSECHNO.....kdyz sla ve 2 do jesli, jako bys ji vymenila....2x do mesice anginy, 40 teploty, takze do skolky zvladla chodit 2 mesice a konec.....od doktora dostavala bronchovaxon a nic...skoncili jsem u lecitelu a nic.....no a z v nemecku asi kolem 9let doktor usoudil /anginy stale a stale/, ze ji to rozvadeji mandle po celem tele a ze musi ven....sly, jeste k tomu dostala echinaceu a byl klid.....ale co nam teda v sychravem obdobi nejvic pomahalo. Kdysi jeste u nas neznamam echinacea...teda ji pestovala na zahradce a varila z toho detem v dobe nachlazeni caj....dcera behala venku v zime a vlhku venku s detma, a kdyz prisla, myslela jsem ze dalsi den lehnem. Teta uvarila caj a diteti dalsi den nic nebylo....takze nas aspon zasobila pro nejtezsi obdobi echinaceou

No, ta mala, ma asi imunitu vporadku. Rok ve skolce s chrchlajicima detma a ani jednou nebyla nemocna