Předchozí advokátka mě doporučila při podání žádosti o ně v roce 2001 dát vyšší částku s odůvodněním, že se "vždy jde dolů", tedy 4 tisíce korun. Otec navrhnul 1 korun. Hned 1.soud dal částku 2.200Kč s kterou jsem souhlasila a proti ktere se otec další 3 roky odvolával. Každý odvolací soud ji potvrdil, kromě konečného, který dal hradit otci 1.500Kč měsičně. Rozsudek nabyl právní moci 9/04, otec zaplatil jednou v říjnu a přestal. Podala jsem trestní oznámení + žádost o exekuci platu. "Bombastické" podání žádasti k ústavnímu soudu bylo proto, že z důvodněním soudu bylo, že je nemorální, aby se otec podílel na veškerých nákladech. Ty činí 8-10 tisíc Kč měsíčně. Otcův plat činí 18 tisíc bez uvedení prémií a předčasů, náš 8-10tisíc měsíčně. Další informace jsem podala již v předešlých příspěvcích a nechci se tudíž opakovat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.