to není zas tak hrozná pracovní doba.to jsi dala výpoved jen kvůli té pracovní době? * ta pracovní doba v tom hraje taky hodně.Děti jsem viděla ráno když jsme šli do školky pak příjezd po 15 hod. vyzvednutí dětí ze školky a odjezd do práce 16:30hod. to se ti zdá dobrá pracovní doba? Mě ne. Potom stačí aby byla zasekaná Praha a manžel se zdržel o půl hodky a musím je táhnout sebou. A za další manžel bude přecházet na jiné místo a tam je pracovní doba neurčitá jinak na chleba a mlíko mám.Socka jsem ale né zas taková. Děkuji za rady ale nevezmu to fakt se bojím že bych si zavlekla něco domů.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.