mě to přijde, jak už bylo včera psáno - že každej by chtěl 30čistýho, prac. doba 9-15, hrát onlinovky na netu, žádná zodpovědnost, čisté prostedí...
netvrdím, že by měl každej brát všechno, jen aby měl nálepku zaměstnán.. ale když kolikrát vidím, kdo mě to přiveze balík, tak je mit ěch kluků vyloženě líto!!
př - koupila jsem si na netu pračku na 8kg prádla.. pračka má cca 80kg.. dovezl mi jí klučina, SÁM, ten jestli měl 60kg i s rudlem, tak to bylo hodně.. měla jsme připlaceno za dodávku do patra! byla jsme v 8.měsíci a klukovi pomáhala s pračkou aspoň za domovní dveře, abych nezustala v listopadu s pračkou před barákem, než se někdo uráčí mi pomoct... bylo mi kluka fakt upřímne líto!! a pokud to dělá za 1000 na den, tak se fakt nedivím, že tohle nechce nikdo dělat...
podle mého takovouhle práci bude relativně ochotně dělat mladej kluk bez jakýchkoli závazků - přítelkyně/manželka, rodina.. kterýmu je jedno, jetli den stráví doma u bedny/PC nebo "záslužnou prací" za volantem.. za sebe mohu říct, že řidiče bych dělala klidně hned, ale jak koukám, za litr denně za 12h na cestách..bych si to teda fakt rozmyslela...
ale je pravda, že dost záleží na tom, z jakýho je to regionu!! tady v Praze by to byl fakt výsměch, ale třeba na Moravě (Haná,..) tak tam yb to bylo docela slušný...