| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

hezký večer všem,

teď jsme se s holkama v jiné diskuzi zamotaly do problému, proč jsou vlastně používané nebo pár let staré autosedačky nebezpečné. Bourané jsou nám jasné.

Proč se ptám. Kdysi jsem tu nabídla zdarma sedačky, zájem byl, pak mi přišlo pár e-mailů vysvětlujících, proč je darovat nemám a co tím obdarovaný riskuje. Tak dlouho poštu nearchivuji, krom zájemce, ale k darování nedošlo, začala jsem mít obavu, že někomu způsobím falešný pocit jistoty, ale už si nepamatuji proč je to problém, pamatuju si stárnutí materiálu, toť vše.

Sedačky stále máme, ve sklepě čekají biorozpad či myší likvidaci, bojím se dát je i k popelnicím, aby si někdo nenaběhl.

Ví někdo proč?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.