No, upřímně nechápu zdejší cirkus kvůli autosedačkám z druhé ruky, když je pak někdo vrazí do nějaké městské krabičky. A k těm bouraným autosedačkám... měla jsem bouračku a autosedačku jsem používala dál. Byl to čelní náraz, s autosedačkou to neudělalo nic víc, než prudké brždění. Ano, pokud by to byl boční náraz a sedačka by se nějak dostala do kontaktu, tak samozřejmě, ale tohle mi připadá přehnané. Bezpečnost dítěte se imho mnohem víc odvíjí od auta, než od autosedačky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.