Ahoj, neblazni, nejsi zadna strasna matka. Pracovala jsem jako skolni psycholog a zarazi mne hned nekolik veci. Oni si syna vzali na diagnostiku bez tveho souhlasu? Tys nemluvila o samote s psycholozou, ktera tuhle dg udelala a nemluvila jsi s ni podrobne, co to pro vas znamena a nenavrhla vam postupy, jak to lepe zvladat? Papiry, zda ma syn nejakou dg bys melamit v prvni rade ty a mam velmi silny dojem, ze bez tveho souhlasu je skola snad ani ziskat nemuze (v zivote bych si nedovolila odiagnostikovat dite, rict to prvne reditelce a ta matce!). No je toho vic, dost tu situaci nechapu a zda se mi veeelmi neprofesionalni!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.