Přesně tak! Když si představím, že něco moc chci/potřebuju a moje tupé okolí to nechápe, taky bych sebou nejraději praštila o zem-akorát je moje nervová soustava trochu dál, tak to raději neudělám. Pokud je dítě v afektu, jakýkoli výchovný zásah, který by měl dlouhodobější dosah je marný. Možná by děcko po plácnutí přestalo, ale víc mi to výchovně vezme, než dá. Myslím, že nejlepší je nenechat se vtáhnout do toho afektu a být nad věcí...ale je to sakra těžký!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.