| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dojanko, možná v Praze je situace specifická, ale nemyslím si, že na základkách končí jen blbci. Můžu říct, že se mi vůbec nelíbí elitářský styl, jakým o těch dětech ze základek píšeš.

Víš, hezký, že je tvá dcera nadaná. Ono se taky ale mohlo stát, že byste její nadání přecenili a po přestupu na gympl by se ukázalo, že nezvládá. Asi bys koukala jinak na ztraumatizované dítě, co je ve škole neštastné.

Nic proti víceletým gymplům, ale podle mě je fakt pro hooodně nadané děti, zdaleka ne každý tam s přehledem stíhá. I pro mnohé jedničkáře ze základky je to těžký záhul.

A když mám mluvit za sebe, nejsem moc pro předčasnou specializaci co se týká vzdělání. Obecně - spousta dětí jde na gymply, protože neví kam směřovat a to i v těch patnácti. Jenže gympl má podle mě význam v tom případě, že je hodně pravděpodobné, že dítě má i na studium VS. Jestliže je tak nějak na hraně, nikoliv vysloveně studijní typ, na gympl bych ho nedávala, radši na odbornou školu. Ono když udělá maturu na gymplu a na VS se nedostane, nebo na ní schopnostmi moc nemá - tak co pak? zase platit nějakou VOŠ, aby vůbec mělo dítě nějaké profesní zaměření? holý gympl je podle mě k ničemu, použije tak akorát jazyky

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.